Formulieren

Aanmelding

Om in aanmerking te komen voor hulp bij Molendrift kunt u zich online aanmelden. Wanneer u vragen heeft over de aanmelding of twijfelt of wij iets voor u kunnen betekenen, raden wij u aan om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij overleggen dan met u of uw hulpvraag bij Molendrift past en informeren u over de aard van de behandeling. We geven u dan ook een indicatie van de wachttijd. U kunt ons bereiken op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur op 050 - 318 5142.

Welke formulieren zijn in uw geval van toepassing?

Voordat u online aanmeldt, kunt u een of meerdere formulieren vooraf in vullen ter aanvulling op de online aanmelding. Wanneer het een particuliere aanmelding betreft vult u ook de 'Bijlage Aanmeldformulier Particulier 2019' in. Wanneer het een aanmelding betreft voor de dyslexievergoedingsregeling raden wij u aan eerst de pagina over de dyslexievergoedingsregeling te lezen. Vervolgens vult u de 'Bijlage Dyslexievergoedingsregeling' in. Ook dient u dan - samen met de school - het 'Format Leerlingdossier Dyslexie' in te vullen. De ingevulde formulieren kunt u gedurende de online aanmelding meezenden.

 

aanmelden button59457

 

Per post versturen

U kunt de formulieren ook printen, op papier invullen en per post zenden aan:

Molendrift
Ubbo Emmiussingel 110
9711 BK Groningen

Indien gewenst sturen wij u de papieren formulieren per post.

 

LET OP:
Tegenwoordig wordt door iedere browser het PDF-bestand binnen de browser geopend. Bij het opslaan gaan mogelijk gegevens verloren. Test goed, of het opslaan juist functioneert in de door u gebruikte browser.
Voor het invullen van de aanmeldformulieren werkt u het beste vanuit de meest recente versie van Adobe Reader deze kunt u hier gratis downloaden. Verzeker uzelf ervan dat bestanden van het .PDF formaat geopend wordt met Acrobat Reader.

 

Molendrift: Ubbo Emmiussingel 110 | 9711 BK Groningen | Tel: 050 - 318 51 42 | Fax: 050-312 89 90 | e-Mail