Navigatie overslaan

Kosten en vergoeding

Kosten en vergoeding

De hulp van Molendrift wordt meestal vergoed door de gemeente waar je woont (18-) of door je ziektekostenverzekering (18+). Echter, niet alle vormen van hulp worden vergoed. Soms geldt er ook een eigen bijdrage. De regelingen zijn ingewikkeld en veranderen vaak. Molendrift informeert je altijd vooraf wat de mogelijkheden zijn in jouw situatie. Je staat nooit voor onverwachte kosten. 

Dyslexie

Dyslexieonderzoek en -hulp kunnen onder bepaalde voorwaarden plaatsvinden op kosten van de gemeente waar je woont (dyslexievergoedingsregeling), voor kinderen van 7 tot en met 13 jaar. Lees meer op de pagina over hulp bij dyslexie of download de "Bijlage Dyslexievergoedingsregeling 2024".

Vragen?

Gemeenten hanteren steeds vaker producten met een andere naamgeving dan hierboven vermeld. In het algemeen geldt dan dat wij die producten ook mogen leveren en je hiervoor geen eigen bijdrage hoeft te betalen. Bij twijfel hierover informeren wij je graag. 

Contact

Wachttijden

Na aanmelding word je op onze wachtlijst geplaatst. Onze wachttijden zijn afhankelijk van het aantal aanmeldingen en van de intensiteit van de lopende trajecten. Bekijk de actuele wachttijden per vestiging op de pagina 'wachttijden' of neem contact met ons op. 

Wachttijden