Wij zijn maandag 23 mei gesloten in veband met een interne bedrijfsbrede studiedag.
Indien uw vraag geschikt is voor e-mail, dan kunt u deze sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In geval van Nood kunt u bellen met 0626169151. Daar kunt u een voicemail inspreken. De voicemail wordt maandag regelematig gecontroleerd. Graag uw naam en telefoonnummer inspreken.

Veel gemeenten werken inmiddels met ondersteuners jeugdhulp in huisartsenpraktijken. En dat blijkt opmerkelijk effectief! Landelijk onderzoek onder 250 huisartsen door Accare, Molendrift en Karakter liet zien dat de geleverde zorg effectiever en prettiger is én per FTE praktijkondersteuner 0,5 miljoen euro bespaart. Tegelijkertijd blijken er grote verschillen in taakinvulling en effectiviteit. Uw gemeente kan nu ook meedoen!

Lees meer

Samen met MEE en de gemeenten Oldambt en Westerwolde en Menzis ontwikkelt Molendrift een aanpak voor jongeren in de categorie ‘zorgwekkende zorgmijders’. Het betrof jongvolwassen thuiszitters, veelal uit gezinnen met meervoudige en complexe problematiek, met psychiatrische en financiële problemen, zonder perspectief op opleiding of werk. Met 85% van hen bereikten we een beter perspectief. Zij maakten hun opleiding af, of gingen weer een opleiding doen, of kregen (vrijwilligers) werk.

Lees meer

Pagina 1 van 12

Molendrift: Ubbo Emmiussingel 110 | 9711 BK Groningen | Tel: 050 - 318 51 42 | Fax: 050-312 89 90 | e-Mail